ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Basketball Champions League: Βαριά ήττα της ΑΕΚ από τη Μάλαγα (88-66)

Με το... αριστερό στους «16» του BCL η ΑΕΚ

Basketball Champions League: Βαριά ήττα της ΑΕΚ από τη Μάλαγα (88-66)

Πάλεψε για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο «κατέρρευσε» και γνώρισε βαριά ήττα από την Ουνικάχα η ΑΕΚ (88-66).

Το σύνολο του Ηλία Καντζούρη είχε εξαιρετική παρουσία για τρεις περιόδους, ωστόσο στα τελευταία λεπτά «κατέρρευσε», με τη Μάλαγα να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο και να παίρνει μια άνετη, όπως αποδείχθηκε, νίκη στο φινάλε.

Η «Ένωση» βρέθηκε μπροστά στο σκορ στα μέσα της τρίτης περιόδου, με τον Ακίλ Μίτσελ να είναι εξαιρετικός μέχρι εκείνο το σημείο, ενώ στο 32′ έφερε το ματς στον πόντο (59-58), χωρίς, ωστόσο, να καταφέρνει να κρατηθεί κοντά στο σκορ ως το τέλος του παιχνιδιού, ξεκινώντας με ήττα την πρεμιέρα της στη φάση των «16» του BCL.

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Πέρι και Κράβις για το σύνολο του Ιβόν Ναβάρο, πετυχαίνοντας αμφότεροι 22 πόντους.

Δεν έφταναν οι 18π. και τα 13 ριμπάουντ του Μίτσελ στους «κιτρινόμαυρους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.