ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basketball Champions League – Χάποελ Χολόν: Η ομάδα του Ισραήλ θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στα Άνω Λιόσια

«Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή»

Basketball Champions League – Χάποελ Χολόν: Η ομάδα του Ισραήλ θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στα Άνω Λιόσια

H FIBA ανακοίνωσε ότι η Χάποελ Χολόν θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Basketball Champions League στο γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

Το κλειστό των Άνω Λιοσίων θα είναι η νέα έδρα της Χάποελ Χολόν στο Basketball Champions League.

“Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ – και έπειτα από επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους μετά τις εγγυήσεις που δόθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Το Basketball Champions League θέλει να ευχαριστήσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ειδικά την ΕΟΚ για την φιλοξενία και την βοήθεια που παρείχε”, αναφέρει η FIBA.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε καταθέσει πρόταση στην ισραηλινή ομάδα να δώσει τα παιχνίδια της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.

Οι Ισραηλινοί αποδέχθηκαν την πρόταση και έτσι μετακομίζουν στα Άνω Λιόσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.