ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

BCL: Ο Β.Σπανούλης τσακώθηκε με μέλος της γραμματείας – «Με έβρισε – Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

«Είναι ντροπή για το μπάσκετ»

BCL: Ο Β.Σπανούλης τσακώθηκε με μέλος της γραμματείας – «Με έβρισε – Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

O Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Περιστερίου με την Σομπατέλι, και αποκάλυψε μέλος από την γραμματεία του αγώνα τον έβρισε και γι’ αυτό αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα να δεχτεί τεχνική ποινή.

«Είμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ένα άτομο από τη γραμματεία, που είναι μέρος του παιχνιδιού, να με βρίζει και να μου λέει “άντε γ…σου”. Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Σπανούλης και συνέχισε: «Αυτό είναι ντροπή για τον εαυτό του, για το μπάσκετ, για την Σομπατέλι, που είναι ένας πολύ καλός οργανισμός με πολύ καλούς ανθρώπους και καλό προπονητή. Είναι ντροπή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Του ζητάω τάιμ άουτ μόνο αφού σκοράρει η Σομπατέλι. Δίνει το τάιμ άουτ χωρίς να έχει σκοράρει η Σομπατέλι, γιατί κάναμε φάουλ. Του λέω “γιατί δίνεις το τάιμ άουτ;” και μου λέει “άντε γαμ…”. Είναι ντροπή για το μπάσκετ! Αυτό δεν το χρειαζόμαστε στο μπάσκετ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άνθρωπος από την γραμματεία να μου λέει κάτι τέτοιο; Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Να μου μιλάει κάποιος έτσι» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.