ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Γιαννακόπουλος: «Έγινε πράξη το μεγαλύτερο όνειρο των Παναθηναϊκών – Αποκτά το δικό του γήπεδο» (φώτο)

«Μετά από έξι ευρωπαϊκά και 27 χρόνια σερί τίτλων»

Δ.Γιαννακόπουλος: «Έγινε πράξη το μεγαλύτερο όνειρο των Παναθηναϊκών – Αποκτά το δικό του γήπεδο» (φώτο)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για 49 έτη, με ανάρτησή του στο Instagram κάνοντας λόγο για «έναν αυτάρκη σύλλογο».

Η συμφωνία θα επικυρωθεί το προσεχές διάστημα μέσω σχετικής νομοθετικής ρύθμισης που θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή, αλλά είναι καθαρά τυπικό το θέμα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η χρήση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια παραχωρείται στον Παναθηναϊκό, με τον Γιαννακόπουλο να μην κρύβει τη χαρά του γι’ αυτό, μέσω της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Όσο και να σε λοιδορούν, όσο και να σε πολεμούν με λάσπη και ψέματα, οι πράξεις είναι αυτές που μένουν και γράφουν την ιστορία.

Μετά από 450 εκατομμύρια, μετά από έξι ευρωπαϊκά, μετά από 27 χρόνια σερί τίτλων, έρχεται και ως τελευταίο λιθαράκι το βασικό θεμέλιο για το μέλλον ενός αυτόφωτου, αυτοδύναμου, αλλά και αυτάρκη Παναθηναϊκού.

Ήρθε η ώρα που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αποκτά το δικό του γήπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους συνεργάτες μου, Παναγιώτη Μπόμη και Μαργαρίτα Θάνου και το επιτελείο τους, που επί ένα χρόνο και βάλε δούλευαν σκληρά, ώστε σήμερα να γίνει πράξη το μεγαλύτερο όνειρο των Παναθηναϊκών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον γ.γ. της Κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη, διότι δίχως την πολιτική βούλησή τους κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί», αναφέρει σε αυτή ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.