Δύσκολη πρεμιέρα στη Euroleague για τον Ολυμπιακό – Στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Η ισπανική ομάδα δεν θα είναι πλήρης κόντρα στον Ολυμπιακό

Δύσκολη πρεμιέρα στη Euroleague για τον Ολυμπιακό – Στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Στη μάχη της πρεμιέρας της Euroleague ρίχνεται ο Ολυμπιακός.

Λίγες μόλις μέρες μετά το Super Cup και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι «Ερυθρόλευκοι» θα δώσουν και τον πρώτο αγώνα της Euroleague, στην πρεμιέρα (21:30) απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από την πολύ ανανεωμένη ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και έχουν ως στόχο τη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη, με την οποία θα κάνουν πρεμιέρα με το… δεξί.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, προχώρησε σε μελετημένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ενισχύοντας την περιφέρεια, μετά την αποχώρηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ (ΝΒΑ), με τον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος προερχόταν από καλή χρονιά σε Ούνιξ Καζάν και Γαλατάσαραϊ.

Την ίδια στιγμή κάλυψε το κενό του Γιώργου Πρίντεζη με τον Άλεκ Πίτερς από την Μπασκόνια, προσθέτοντας λύσεις στο περιφερειακό σουτ, ενώ στη θέση του Χασάν Μάρτιν πρόσθεσε το όνομα του Τζόελ Μπολομπόι, από την ΤΣΣΚΑ. Τέλος, ο Τάρικ Μπλακ αντικατέστησε τον Κουίνσι Έισι, ενώ έφερε στο λιμάνι τον Ελληνοαμερικανό Τζορτζ Πάπας από το NCAA.

Στο μεταξύ, η ισπανική ομάδα δεν θα είναι πλήρης κόντρα στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν υπολογίζει σίγουρα στους Νίκολα Μίροτιτς και Κάιλ Κούριτς, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή το Κόρι Χίγκινς, ο οποίος μετράει μόλις μία συμμετοχή φέτος και αυτή ήταν στον ημιτελικό του Super Cup απέναντι στην Μπανταλόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.