ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ε.Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλά, άλλοι όχι τόσο»

«Αυτό είναι το μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, παλεύει»

Ε.Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλά, άλλοι όχι τόσο»

Μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε συνέντευξη και τόνισε τη σημασία της νίκης του τριφυλλιού, το οποίο παραμένει αήττητο στην κορυφή της Basket League.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι παίκτες του έπαιξαν καλά και άλλοι όχι τόσο, χωρίς να τους ονοματίσει αυτή τη φορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ:

«Αυτό είναι το μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, παλεύει. Κάναμε κάποια λάθη, μας τιμώρησαν, πέτυχαν τα σουτ τους. Αλλά στο τέλος βάλαμε 97 πόντους, είναι μια καθαρή νίκη και το πιο σημαντικό ότι παραμένουμε αήττητοι στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γκριγκόνις είναι τραυματίας, ο Γκραντ έχει ένα πρόβλημα και το πλάνο ήταν να τον αφήσουμε έξω. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλά, άλλοι όχι τόσο καλά.. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς στην Ευρωλίγκα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.