ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ε.Αταμάν: Όταν καθόταν στις εξέδρες του γηπέδου της Μπολόνια το 2009 στον 5ο τίτλο του Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η αποθέωση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Είσαι ο νο1»

Ε.Αταμάν: Όταν καθόταν στις εξέδρες του γηπέδου της Μπολόνια το 2009 στον 5ο τίτλο του Παναθηναϊκού στη Euroleague

Ο Εργκίν Αταμάν το βράδυ της Κυριακής έβαλε τη δική του υπογραφή στην νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό της Euroleague επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τούρκος προπονητής χρεώνεται ένα σημαντικότατο μέρος της επιτυχίας καθώς μέσα σε έναν χρόνο έφερε τον Παναθηναϊκό από την προτελευταία θέση στην κατάταξη της Euroleague την περσινή σεζόν, στην κορυφή της ίδιας διοργάνωσης φέτος στο Final 4 του Βερολίνου.

Στο Χ, μάλιστα, κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο ο Τούρκος προπονητής απεικονίζεται στις εξέδρες του γηπέδου της Μπολόνια, το 2009, όταν τότε ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τον 5ο του τίτλο στη Euroleague.

Δείτε το βίντεο

Τον Εργκίν Αταμάν αποθέωσε μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρέθηκε στο Βερολίνο για να δει από κοντά την προσπάθεια του αδερφού του, Κώστα, που αγωνίζεται με το τριφύλλι.

«Είσαι ο καλύτερος, είσαι ο νο1 προπονητής. Θα ήθελα να παίξω για έναν προπονητή σαν εσένα» είπε στον Τούρκο προπονητή ο Έλληνας φόργουορντ που διαπρέπει στο ΝΒΑ.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.