ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελλάδα – Εσθονία 90-69: Πρώτη με απόλυτο νικών η Εθνική – Ανησυχία για τον Γ.Αντετοκούνμπο

Ο «Greek Freak» χτύπησε και αποσύρθηκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου

Ελλάδα – Εσθονία 90-69: Πρώτη με απόλυτο νικών η Εθνική – Ανησυχία για τον Γ.Αντετοκούνμπο

Με σοβαρότητα και εξαιρετική άμυνα η Εθνική δεν άφησε περιθώρια στην Εσθονία, την οποία συνέτριψε 90-69 κάνοντας το 5/5 στον τρίτο όμιλο, κάνοντας μία δυνατή… προπόνηση ενόψει της νοκ άουτ φάσης του Ευρωμπάσκετ στο Βερολίνο.

Κορυφαίος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 25 πόντους από το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο «Greek Freak» αποχώρησε στην αρχή του δεύτερου μέρους, εξαιτίας ενός προβλήματος.

Δεύτερος σκόρερ ο Σλούκας με 11 πόντους.

Στα αξιοσημείωτα της στατιστικής ήταν τα 15 κλεψίματα και οι 7 τάπες των παικτών του Ιτούδη!

Από την άλλη, οι Εσθονοί, οι οποίοι έχουν αποκλειστεί και μαθητικά, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Ευρωμπάσκετ με ρεκόρ 1-4.

Πρώτος τους σκόρερ ήταν ο Βένε με 19 πόντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 36-51, 49-77, 69-90

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.