ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελλάδα – Πολωνία 101-78: Γ.Αντετοκούνμπο και Τ.Ντόρσεϊ «υπέγραψαν» τη νίκη

Καλή εμφάνιση και από τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Ελλάδα – Πολωνία 101-78: Γ.Αντετοκούνμπο και Τ.Ντόρσεϊ «υπέγραψαν» τη νίκη

H εθνική πέρασε… πάνω από την Πολωνία στο ΟΑΚΑ επικρατώντας με 101-78 έχοντας και τα…θεματάκια της. Σούπερ (στο ρελαντί) ο Γιάννης με 24 πόντους και ο Ντόρσεϊ με 19.

Αυτή τη φορά η Εθνική μας δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο στο πρώτο φιλικό του ΟΑΚΑ απέναντι στην Ισπανία. Ναι μεν είχε τις… στιγμές της, αλλά σίγουρα μπορούσε και (πολύ) καλύτερα.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο όπου κυριάρχησε και τις δύο πλευρές του παρκέ (σ.σ. 27-10 το σκορ) και την τελευταία περίοδο όπου τα πάντα είχαν κριθεί και τα πάντα έμοιαζαν πολύ πιο εύκολα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έβγαλε την ίδια ενέργεια και την ίδια ένταση.

Τουλάχιστον σε διάρκεια έχοντας χάσει τόσο στην δεύτερη όσο και στην 3η περίοδο. Αντίθετα είχε μερικά «κενά» διαστήματα στην απόδοσή της, τα οποία η αξιόμαχη Πολωνία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί και να της βάλει δύσκολα.

Εν μέρει το κατάφερε στην 2η περίοδο, όταν και ανάγκασε την Εθνική να δεχθεί σερί 15-0 και να… προβληματίσει αρκετά τον Δημήτρη Ιτούδη ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χρειάστηκε να… φορτσάρει ιδιαίτερα, ενώ ανάγκαζε τους αντιπάλους του να υποπίπτουν στο ένα φάουλ μετά το άλλο.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πρόσθεσε άλλους 19 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρας με την Εθνική ομάδα και ήταν εκείνος που έδωσε διαστάσεις «θριάμβου» στην τελευταία περίοδο και μετά τις προσπάθειες των Πολωνών να φανούν (στο μέτρο του δυνατού) ανταγωνιστικοί.

Όμορφες φάσεις πρόσφερε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-10, 50-37, 69-59, 101-78

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.