ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εργκίν Αταμάν: Ακύρωσε την αυριανή κοπή της πίτας μετά την ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ

«Όλα ήταν άθλια σήμερα, οι παίκτες, οι προπονητές κι εγώ, οι διαιτητές ήταν απαράδεκτοι - Χάσαμε τον αγώνα»

Εργκίν Αταμάν: Ακύρωσε την αυριανή κοπή της πίτας μετά την ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ

Ο Τούρκος τεχνικός Εργκίν Αταμάν, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Basket League (που σήμανε και το τέλος του αήττητου του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα), ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο (6/2) το μεσημέρι κοπή πίτας της ομάδας του.

Παράλληλα, προγραμμάτισε από το πρωί μίτινγκ με βίντεο και προπόνηση στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα περάσουν όλη τη μέρα στο γήπεδο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του μετά το ματς, τα έβαλε με τον ΕΣΑΚΕ για το γεγονός ότι ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Άρη προγραμματίστηκε για τις 17:00 εργάσιμης ημέρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Έχω μια ερώτηση για όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Στην Ευρώπη, σε κάθε επαγγελματική λίγκα, ξέρετε κάποιον αγώνα να γίνεται στις 17:00 της Δευτέρας, εργάσιμης ημέρας; Είναι γελοίο.

Ήρθαμε από διαβολοβδομάδα και παίξαμε στις 17:00. Πώς να συγκεντρωθούν οι παίκτες σου σε ένα ματς πρωταθλήματος; Βάζεις 25 και 30 εκατομμύρια επένδυση και σε βάζουν να παίξεις στις 17:00 της Δευτέρας. Δεν έχεις έτσι πλεονέκτημα έδρας, δεν έχεις χρόνο για να προετοιμαστείς.

Όλα ήταν άθλια σήμερα, οι παίκτες, οι προπονητές κι εγώ, οι διαιτητές ήταν απαράδεκτοι. Χάσαμε τον αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγχαρητήρια σε όλους όσους αποφάσισαν να γίνει αυτός ο αγώνας στις 17:00 της Δευτέρας. Ας μου πει κάποιος γιατί παίξαμε στις 17:00, σε εργάσιμη ημέρα, αυτόν τον αγώνα;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.