ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική Ελλάδας: Ο Δημήτρης Ιτούδης «έκοψε» τέσσερις παίκτες

Οι τέσσερις παίκτες βρέθηκαν στην προεπιλογή και ήταν τα… εύκολα «κοψίματα»

Εθνική Ελλάδας: Ο Δημήτρης Ιτούδης «έκοψε» τέσσερις παίκτες

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προετοιμασία της για το Mundobasket 2023 και ο Δημήτρης Ιτούδης αναγκάστηκε να προβεί ήδη στο πρώτο “κόψιμο” παικτών, ενόψει της τελικής αποστολής για τη διοργάνωση.

Οι Δημήτρης Φλιώνης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ και Βαγγέλης Ζούγρης ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και θα επιστρέψουν στις… διακοπές τους και ακολούθως στις ομάδες τους.

Οι τέσσερις παίκτες βρέθηκαν στην προεπιλογή και ήταν τα… εύκολα “κοψίματα” για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, καθώς πρόκειται για νέους παίκτες, τους οποίους ευχαρίστησε για για τη συνεισφορά τους και αποχώρησαν με χειροκροτήματα από τους συμπαίκτες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιτούδης όμως θα πρέπει να πάρει κι άλλες αντίστοιχες αποφάσεις μέχρι την τελική αποστολή για το Mundobasket 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.