ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εθνική Ελλάδας: Παραμένει ως νατουραλιζέ ο Τ.Ντόρσεϊ – Απορρίφθηκε από τη FIBA το αίτημα της ΕΟΚ

Ο Δημήτρης Ιτούδης καλείται να επιλέξει έναν εκ των Ντόρσεϊ-Γουόκαπ

Εθνική Ελλάδας: Παραμένει ως νατουραλιζέ ο Τ.Ντόρσεϊ – Απορρίφθηκε από τη FIBA το αίτημα της ΕΟΚ

Ως νατουραλιζέ παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Εθνική μπάσκετ, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα που κατέθεσε στη FIBA, για να λογίζεται ως 100% Έλληνας.

Από τη στιγμή που ο Τόμας Γουόκαπ απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και έχει το δικαίωμα να φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα, έχουμε την εξής συνθήκη στην ομάδα: Μόνο ένας εκ των δυο παικτών θα μπορεί να παίρνει μέρος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε μια διοργάνωση και όχι και οι δυο μαζί!

Κάθε εθνική μπορεί να χρησιμοποιεί έναν νατουραλιζέ παίκτη κι έτσι στην αποστολή της Ελλάδας για το παγκόσμιο Κύπελλο θα βρεθεί είτε ο Ντόρσεϊ είτε ο Γουόκαπ.

Αν μάλιστα προχωρήσει και η υπόθεση της ελληνοποίησης του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, τότε ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει να επιλέξει μεταξύ τριών παικτών, με τον τελευταίο -όμως- να μη συγκεντρώνει πολλές ελπίδες, για να μπει στην αποστολή της Εθνικής για το προσεχές τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.