ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη μέση ο Γ.Αντετοκούνμπο – Δεν παίζει με Τουρκία

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για την γααλανόλευκη

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη μέση ο Γ.Αντετοκούνμπο – Δεν παίζει με Τουρκία

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί και πάλι η Εθνική ομάδα, απέναντι στην Τουρκία, λόγω των ενοχλήσεων που έχει ο «Greek Freak» στη μέση.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία για την τελευταία ημέρα του τουρνουά «Ακρόπολις» αλλά δε θα έχει στη διάθεσή της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λόγω του ξαφνικού προβλήματος στη μέση και έτσι αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Εκτός από το παιχνίδι θα είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος υπέστη θλάση και ενδέχεται να χάσει ακόμα και το παιχνίδι απέναντι στη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/8).

Θυμίζουμε πως το ΟΑΚΑ αναμένεται να γεμίσει, καθώς το sold out έχει ανακοινωθεί από το πρωί της Παρασκευής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.