ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εθνική Ελλάδας: Στο Μιλάνο η απόφαση του Δ.Ιτούδη για την δωδεκάδα στο Eurobasket 2022

Με 14 παίκτες η αποστολή στην Ιταλία

Εθνική Ελλάδας: Στο Μιλάνο η απόφαση του Δ.Ιτούδη για την δωδεκάδα στο Eurobasket 2022

Η Εθνική ομάδα αναμένεται να αναχωρήσει για το Μιλάνο στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (31.08.2022) με 14 παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Ιτούδης θα λάβει την τελική του απόφαση για την τελική 12άδα της γαλανόλεκης επί ιταλικού εδάφους.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, ενημέρωσε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη πως δεν θα συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα και τους ευχαρίστησε για την ουσιαστική συμβολή τους στην προετοιμασία.

Ο… πονοκέφαλος του όμως αφορά την κατάσταση των Κώστα Σλούκα, Κώστα Αντετοκούνμπο, Γιώργο Παπαγιάννη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο τελευταίος προπονήθηκε σήμερα (30.08) και όλα δείχνουν πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ευχή όλων είναι να βρεθούν και οι άλλοι τρεις προαναφερθέντες στη δωδεκάδα, καθώς αποτελούν σημαντικά «κομμάτια» της «επίσημης αγαπημένης» στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο βάθρο και να κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο για πρώτη φορά μετα το 2009 (Eurobasket Πολωνίας).

Οι 14 παίκτες της εθνικής: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Εθνική είναι στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, όπου εκτός από την οικοδέσποινα Ιταλία συμμετέχουν ακόμη οι Κροατία, Μεγάλη Βρετανία, Εσθονία και Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.