ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εθνική Ελλάδος: «Πυρά» Δ.Αγραβάνη κατά Δ.Ιτούδη – «Πες για τις βρισιές σου στα σέρβικα»

Η ανάρτηση του διεθνούς φόργουορντ αφότου άφησε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας

Εθνική Ελλάδος: «Πυρά» Δ.Αγραβάνη κατά Δ.Ιτούδη – «Πες για τις βρισιές σου στα σέρβικα»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του εκτός της Εθνικής ομάδας χθες πριν το παιχνίδι με την Ιταλία για το τουρνουά Ακρόπολις.

Τα λόγια του Δημήτρη Ιτούδη μετά την ήττα της Εθνικής από την Ιταλία στο τελευταίο παιχνίδι για το τουρνουά Ακρόπολις, σχετικά με την απόφαση του Δημήτρη Αγραβάνη να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, ήταν: «Ο Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας. Κάποιος θέτει τον εαυτό του εντός και κάποιος εκτός Εθνικής ομάδας. Λεπτομέρειες επιτρέψτε μου να μην πω. Έχω επικοινωνήσει με 22 αθλητές, κάποιος λέει είμαι εδώ, κάποιος λέει όχι»

Ο φόργουορντ που μέχρι το πρωί της Πέμπτης ήταν μέρος της Εθνικής, έσπευσε να τοποθετηθεί με στόρι του στο instagram για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, σε ανάρτηση που λίγο μετά κατέβασε από τον προσωπικό του λογαριασμό.

«Σταμάτα τα ψέματα, πες για τις βρισιές σου στα σέρβικα» ήταν το περιεχόμενο των όσων είχε να πει ο Αγραβάνης, έχοντας προφανώς αποδέκτη τον προπονητή της Εθνικής, με τον 29χρονο να μην παίρνει θέση για τον λόγο που αποχώρησε λίγο πριν την επιλογή της τελικής 12άδας για τον Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το ποστάρισμα του Αγραβάνη για Ιτούδη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.