ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Eurobasket 2022: Έρευνα της FIBA έδειξε τρίτο φαβορί την Ελλάδα για το χρυσό – Κορυφαίος coach ο Δ.Ιτούδης (φώτο)

Γαλλία και Σλοβενία τα πρώτα φαβορί

Eurobasket 2022: Έρευνα της FIBA έδειξε τρίτο φαβορί την Ελλάδα για το χρυσό – Κορυφαίος coach ο Δ.Ιτούδης (φώτο)

Η επίσημη ιστοσελίδα της FIBA προχώρησε σε μια έρευνα όσον αφορά το Eurobasket που ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου και απευθύνθηκε σε όλα τα διαπιστευμένα μέλη των μέσων ενημέρωσης στη διοργάνωση. Φυσικά από τις απαντήσεις δεν έλειπε η ελληνική ομάδα, καθώς από τη στιγμή που θα παρουσιαστεί πλήρης, λογίζεται ως από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Όσον αφορά τον καλύτερο προπονητή, την τιμητική του είχε ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος ψηφίστηκε ως πρώτο φαβορί για τον καλύτερο κόουτς της διοργάνωσης.

Τα φαβορί για το Eurobasket

Στην ερώτηση «ποια ομάδα θα κατακτήσει το Eurobasket» η Ελλάδα βρέθηκε στην 3η θέση αλλά με το… δεύτερο καλύτερο ποσοστό των προτιμήσεων. Δηλαδή η Γαλλία και η Σλοβενία μοιράστηκαν την 1η θέση με ποσοστό 30.4% ενώ η Ελλάδα συγκέντρωσε ποσοστό της τάξεως του 15.2%.

Ακολούθησαν η Σερβία (12.7%), η Λιθουανία (3.8%) και Ισπανία (3.8%).

Ακολούθησαν η Σερβία (12.7%), η Λιθουανία (3.8%) και Ισπανία (3.8%).

O MVP του Eurobasket

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι εκείνος που βρέθηκε δια… περιπάτου στην πρώτη θέση όσον αφορά τις προβλέψεις για τον πολυτιμότερο παίκτη του Eurobasket.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς συγκέντρωσε το 41.8% των προτιμήσεων, ενώ ακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ποσοστό της τάξεως του 22.8%.

Στη συνέχεια ο Γιόκιτς είχε 11.4%, ο Γκομπέρ 8.9%, ο Φουρνιέ 3.8% και ο Σαμπόνις 2.5%. Επίσης υπήρξαν και απαντήσεις «άλλος» με ποσοστό 8.8%.

Ο καλύτερος προπονητής του Eurobasket

Όσον αφορά στο ερώτημα για τον καλύτερο προπονητή της διοργάνωσης, εκείνος που βρέθηκε στην πρώτη θέση δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος πήρε ποσοστό που έφτανε το 27.8%.

Στην δεύτερη θέση ακολούθησε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς με 13.9%, στην 3η θέση ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς της εθνικής Σλοβενίας με 11.4% ενώ την πεντάδα έκλεισαν οι Σέρτζιο Σκαριόλο της Ισπανίας με 10.1% και ο Βενσάν Κολέ της εθνικής Γαλλίας με 7.6%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.