Εurobasket 2022 – Σερβία: «Κόπηκε» ο αρχηγός Μ.Τεόντοσιτς – Με απόφαση του προπονητή

Απρόσμενη εξέλιξη με τον πολύπειρο playmaker

Εurobasket 2022 – Σερβία: «Κόπηκε» ο αρχηγός Μ.Τεόντοσιτς – Με απόφαση του προπονητή

Ο κόουτς της Εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, «τελείωσε» τον Μίλος Τεόντοσιτς από τους «πλάβι» μιας και φαίνεται πως συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τόσο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και για το επερχόμενο  Eurobasket.

Απρόσμενη εξέλιξη και μεγάλη έκπληξη με τον Μίλος Τεόντοσιτς στην Εθνική Σερβίας! Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας έκοψε τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού και αρχηγό των «πλάβι», τόσο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και για το Eurobasket.

«Περίεργη απόφαση»

Την είδηση μετέδωσε το «Mozzartsport» που κάνει λόγο για μία περίεργη απόφαση του Πέσιτς. Ο Τεόντοσιτς είναι ο αρχηγός της Σερβίας, με σημαντική επιρροή στα αποδυτήρια και αυτή είναι η πρώτη φορά που κόβεται από αποστολή.

Άλλες τρεις φορές κατά το παρελθόν δεν είχε δώσει το «παρών» σε μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική, αλλά ποτέ για αγωνιστικούς λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έπαιξε στο Eurobasket 2017 και νωρίτερα το 2013 λόγω τραυματισμών, καθώς και στο Mundobasket στην Κίνα το 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.