ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Eurobasket 2022: Σοβαρός ο τραυματισμός του Σ.Λάρκιν – Χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης

Θα μείνει εκτός παρκέ για 2 μήνες

Eurobasket 2022: Σοβαρός ο τραυματισμός του Σ.Λάρκιν – Χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες, με την εθνική Τουρκίας να δέχεται ισχυρό πλήγμα ενόψει του νοκ-άουτ ματς κόντρα στη Γαλλία.

Η ζημιά στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού είναι πολύ μεγαλύτερη όπως φάνηκε από τη μαγνητική και όχι απλά δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι της φάσης των «16» κόντρα στη Γαλλία, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας μπορεί να μείνει εκτός περίπου δύο μήνες, καθώς θα χρειαστεί επέμβαση, κάτι που σημαίνει πως θα λείψει και από τα πρώτα παιχνίδια της EuroLeague με την Εφές.

Ο Λάρκιν θυμίζουμε πως είχε φύγει από την Τιφλίδα αμέσως μετά την τελευταία αγωνιστική των ομίλων με την Ισπανία, για να υποβληθεί σε εξετάσεις και τα νέα εν τέλει μόνο ευχάριστα δεν ήταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για όσο αγωνίστηκε στο EuroBasket μέτρησε 9.2 πόντους, 7 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ σε 34.4 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.