ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Eurobasket U18: Κρούσματα ιογενούς λοίμωξης στην Ελλάδα και άλλες πέντε ομάδες

«Στον αέρα» η εξέλιξη του Eurobasket U18!

Eurobasket U18: Κρούσματα ιογενούς λοίμωξης στην Ελλάδα και άλλες πέντε ομάδες

Η FIBA εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία παίκτες αλλά και μέλη αποστολών από έξι ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα αλλά και η επόμενη αντίπαλός της, Φινλανδία, έχουν δείξει συμπτώματα ιογενούς λοίμωξης!

Όπως τονίζει η εν λόγω ανακοίνωση, όλοι οι πληγέντες βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί η αιτία αλλά και η διάγνωση της ασθένειας.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα και ποιες θα είναι αυτές, με το ματς της Ελλάδας (26/7, 16:30) να μοιάζει αμφίβολο εφόσον υπάρχουν κρούσματα και στους δύο αντιπάλους.

Θυμίζουμε πως το Eurobasket U18 λαμβάνει χώρα στη Νις της Σερβίας και βρίσκεται στη φάση των «16».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIBA:

«Ένας αριθμός παικτών και μελών αποστολών από έξι ομάδες έχουν δείξει συμπτώματα ιογενούς λοίμωξης. Οι ομάδες που επηρεάζονται είναι η Φινλανδία, η Ελλάδα, η Λιθουανία, η Σλοβενία, η Ισπανία και η Τουρκία. Η ακριβής αιτία της ασθένειας και η διάγνωση δεν έχουν ακόμη τεκμηριωθεί.

Όλοι οι πληγέντες βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση από γιατρούς της ομάδας και τις τοπικές υγειονομικές αρχές. Η FIBA, η Σερβική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι τοπικοί διοργανωτές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση και θα μοιραστούν τυχόν ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένης πιθανής απόφασης σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ανάλογα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η FIBA εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όλους τους πληγέντες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.