ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εuroleague: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει επτά παιχνίδια

Εuroleague: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 95-76 τη Ζαλγκίρις στην Λιθουανία, με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα να παραμείνει στην πρώτη εξάδα της Euroleague και παράλληλα να μένει ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας.

Από εδώ και στο εξής ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει επτά παιχνίδια ακόμη, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι στο ΣΕΦ, με αυτό που ξεχωρίζει να μην είναι άλλο από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όπως είναι λογικό και τα επτά παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα τελικού για τους Πειραιώτες και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την θέση την οποία θα καταλάβει ο Ολυμπιακός στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίρτους Μπολόνια εντός (7/3 στις 22:00)
Παναθηναϊκός AKTOR εντός (14/3 στις 19:45)
Αναντολού Εφές εκτός (19/3 στις 19:30)
Βιλερμπάν εντός (21/3 στις 21:15)
Παρτίζαν εκτός (28/3 στις 21:30)
Ερυθρός Αστέρας εκτός (4/4 στις 20:00)
Φενέρμπαχτσε εντός (12/4 στις 21:15)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.