ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Euroleague: Δοκιμασία εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπασκόνια

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 11-9 και προέρχονται από τη μάχη κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Euroleague: Δοκιμασία εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπασκόνια

Την Μπασκόνια στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική της Euroleague (21:30, Νovasports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 11-9 και προέρχονται από τη μάχη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπου έκαναν μεγάλη προσπάθεια μέχρι το φινάλε, ωστόσο τελικά δεν κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Το πρόσωπο που έδειξε πάντως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν πειστικό, επομένως μπορεί να αισιοδοξεί πως μια ανάλογη εμφάνιση θα την οδηγήσει σε νίκη στη Βιτόρια.

Στον πρώτο γύρο η Μπασκόνια κατόρθωσε να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με καλάθι του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, ωστόσο από τότε έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ισπανία με αποστολή 13 παικτών και συγκεκριμένα με τους: Γουόκαπ, Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Κάνααν, Μπραζντέικις, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Πετρούσεφ, Φαλ, Μιλουτίνοφ. Μένει να φανεί ποιος θα «κοπεί» αυτή τη φορά από το ρόστερ της αναμέτρησης. Στη Βαρκελώνη, είχε μείνει εκτός ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Από την άλλη πλευρά, οι Βάσκοι είναι επικίνδυνοι, βρίσκονται μια νίκη πίσω από τον Ολυμπιακό (10-10) και θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες παρουσίας στη δεκάδα.

Στην προηγούμενη αγωνιστική της «διαβολοβδομάδας», το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ηττήθηκε με σκορ 93-83 από τη Μονακό, δείχνοντας και πάλι τις κλασικές του αμυντικές παθογένειες, τις οποίες θα κληθεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.