ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Euroleague: Επεισόδια και ξύλο στον αγώνα Ρεάλ-Παρτιζάν – Η επίσημη θέση της διοργάνωσης (βίντεο)

Αποβλήθηκαν 21 παίκτες

Euroleague: Επεισόδια και ξύλο στον αγώνα Ρεάλ-Παρτιζάν – Η επίσημη θέση της διοργάνωσης (βίντεο)

Απίστευτες καταστάσεις συνέβησαν στη Μαδρίτη στο 1:40 για το τέλος του αγώνα! Με το σκορ στο 80-95 υπέρ των Σέρβων οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια μετατρέποντας το παρκέ σε… πραγματικό ρινγκ.

Ένα σκληρό φάουλ του Γιουλ στον Πάντερ προκάλεσε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων. Οι γροθιές έδιναν και έπαιρναν ενώ μερικοί παίκτες χρησιμοποίησαν και λαβές… κατς όπως ο Γιαμπουσέλε στον Έξουμ τον οποίο και ξάπλωσε στο παρκέ!

Οι διαιτητές χρειάστηκαν αρκετή ώρα στο video για να δουν ποιοι είχαν ενεργή συμμετοχή στο ξύλο, με τους διαιτητές να αποχωρούν από το γήπεδο! Οι τιμωρίες των εμπλεκομένων είναι στα χέρια του αθλητικού δικαστή της Euroleague.

Την επίσημη θέση για όσα συνέβησαν εξέδωσε η EuroLeague ξημερώματα της επομένης. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για την αιτία που προκάλεσε τη διακοπή του δεύτερου αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρτίζαν, ενώ αναφέρονται οι διαδικασίες που ακολουθούν.

Το χαρακτηριστικό κομμάτι αφορά την τελική απόφαση για την υπόθεση, που θα παρθεί εντός 24 ωρών.

Πιο συγκεκριμένα: «Ο δεύτερος αγώνας των play-offs ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρτίζαν διεκόπη ένα λεπτό και 40 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος την Πέμπτη, όταν προέκυψε σύρραξη στο παρκέ και το μεγαλύτερο μέρος των δύο πάγκων άδειασε. Όταν εφαρμόστηκαν οι αποβολές για όσους παίκτες συμμετείχαν στο επεισόδιο και όσους αποβλήθηκαν αυτομάτως αφήνοντας τον πάγκο, οι δύο ομάδες δεν είχαν τον απαιτούμενο ελάχιστο αριθμό των δύο αθλητών για να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Γι’ αυτό και το ματς θεωρείται λήξαν με το σκορ στο 80-95 υπέρ της Παρτίζαν η οποία προηγείται πλέον με 2-0 στη σειρά.

Η EuroLeague Basketball παρέπεμψε τα αναφερόμενα γεγονότα στον Ανεξάρτητο Πειθαρχικό Δικαστή της, που θα εκδώσει απόφαση για τα επεισόδια που συνέβησαν εντός του γηπέδου σύμφωνα με την καθιερωμένη διαδικασία, εντός των επόμενων 24 ωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Euroleague καταδικάζει έντονα τα γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος του αγώνα. Τέτοιες ενέργειες δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες σεβασμού που προωθούν η λίγκα, οι σύλλογοί της και το ίδιο το άθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.