ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Euroleague – Final Four: Οπαδοί της Φενέρ επιτέθηκαν στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Περίπου 200 Τούρκοι έσπασαν τα κιγκλιδώματα και επιτέθηκαν στους Έλληνες

Euroleague – Final Four: Οπαδοί της Φενέρ επιτέθηκαν στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιτέθηκαν στους φίλους του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο σχεδόν δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού του Final Four 2024.

Τα επεισόδια ξέσπασαν έξω από την Uber Arena, με την έλευση των οπαδών της ελληνικής ομάδας.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο, ωστόσο οργανωμένοι Τούρκοι, οι οποίοι ήταν σε πορεία, περίπου 200 άτομα, έσπασαν τα κιγκλιδώματα και επιτέθηκαν στους Έλληνες.

Μάλιστα, οι Τούρκοι νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να μπουν στο γήπεδο δίχως να έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα επεισόδια είχαν διάρκεια δύο λεπτών και όλα σταμάτησαν με την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία με τη χρήση γκλομπ σταμάτησε κάθε είδους εχθροπραξίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.