Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Euroleague για το αυριανό παιχνίδι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού: «Ηρεμία πριν την καταιγίδα»

Αύριο στις 21:00 το κρίσιμο μπασκετικό ντέρμπι

Euroleague για το αυριανό παιχνίδι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού: «Ηρεμία πριν την καταιγίδα»

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει αύριο (02/01/25, 21:15) με τον Ολυμπιακό στη 19η αγωνιστική της Euroleague και οι διοργανωτές έκαναν μία ανάρτηση μέσα από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο σφυγμός της Euroleague χτυπάει αυτή την αγωνιστική στην Ελλάδα για το “αιώνιο” ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με άπαντες να περιμένουν την γνώριμη καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα του Παναθηναϊκού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EuroLeague (@euroleague)

Ο λογαριασμός της Euroleague ανέβασε έτσι φωτογραφίες από το άδειο γήπεδο του “τριφυλλιού” και έγραψε: «Η ηρεμία πριν από την καταιγίδα».

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με το μπάσκετ την Ευρώπη για το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.