ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Euroleague: Η Μπαρτσελόνα «λύγισε» τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (74-88)

Επιστροφή στις ήττες για τους «πράσινους»

Euroleague: Η Μπαρτσελόνα «λύγισε» τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (74-88)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 74-88 από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 30η αγωνιστική της Euroleague και το ρεκόρ του έφτασε πλέον το 10-20 στη φετινή διοργάνωση.

Κορυφαίους για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Παπαγιάννης (19π.), που έμοιαζε να πάλευε μόνος του απέναντι στο πολύ πιο ποιοτικό σύνολο της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Παρά τις απουσίες, ο Παναθηναϊκός έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στη σαφώς ποιοτικότερη, Μπαρτσελόνα. Η ποιότητα κι οι περισσότερες λύσεις έκαναν τελικά τη διαφορά για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι επικράτησαν για ένατη σερί φορά του «τριφυλλιού».

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (χειροκροτήθηκε στο ΟΑΚΑ) «κλείδωσε» την παρουσία της στα playoffs και παράλληλα έκανε βήμα για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 53-39 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, έχοντας πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο, Νίκολα Μίροτιτς. Η ελληνική ομάδα, όμως, δεν το έβαλε κάτω και πλησίασε σε 67-73 (35’), έχοντας πρωταγωνιστή τον Παπαγιάννη.

Στο τέλος, όμως, ο Παναθηναϊκός έχασε κάποια ελεύθερα σουτ, ενώ η Μπαρτσελόνα τα έβαλε, με τον Τόμπι να «καθαρίζει» με τρίποντο, κάνοντας το 72-83 (38’).

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 36-43, 60-68, 68-74

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.