ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Euroleague: Η βαθμολογία μετά την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού

Τα αποτελέσματα στη 2η αγωνιστική

Euroleague: Η βαθμολογία μετά την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 78-71 της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στη δεύτερη αγωνιστική της σεζόν στη Euroleague.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία για ένα δεύτερο ματς στην έδρα του και δεν την άφησε να πάει χαμένη, φθάνοντας στο 1-1 στην κατάταξη της Euroleague.

Από τα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχώρισε το επιβλητικό διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Αναντολού Εφές με τους Γιαμπουσέλε και Κοζέρ να κάνουν “πάρτι” στην Τουρκία και να οδηγούν την πρωταθλήτρια Ευρώπης σε μία μεγάλη νίκη με σκορ 103-80.

Διπλό είχαν όμως και στα άλλα δύο παιχνίδια, αφού η Μπασκόνια πέρασε από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου με 91-86 και η Παρτιζάν με το εντυπωσιακό 88-62 από το Λιόν και την έδρα της Βιλερμπάν.

Τα αποτελέσματα στη 2η αγωνιστική

Πέμπτη 12/10

Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης 80-103

Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια 86-91

Βιλερμπάν – Παρτίζαν 62-88

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου 78-71

Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ αναβλήθηκε

Παρασκευή 13/10

Μονακό – Βίρτους Μπολόνια στις 20:00

Ζάλγκιρις Κάουνας – Ερυθρός Αστέρας στις 20:00

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα στις 21:15

Βαλένθια – Φενέρμπαχτσε στις 21:30

Η κατάταξη της Euroleague

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρεάλ Μαδρίτης 2-0
Ερυθρός Αστέρας 1-0
Μπαρτσελόνα 1-0
Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-0
Βαλένθια 1-0
Ζαλγκίρις Κάουνας 1-0
Φενέρμπαχτσε 1-0
Ολυμπιακός 1-0
Παρτιζάν 1-1
Παναθηναϊκός 1-1
Μπάγερν Μονάχου 1-1
Μπασκόνια 1-1
Αρμάνι Μιλάνο 0-1
Βίρτους Μπολόνια 0-1
Μονακό 0-1
Άλμα Βερολίνου 0-2
Αναντολού Εφές 0-2
Βιλερμπάν 0-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.