ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Euroleague: Ήττα για τον Παναθηναϊκό με 80-72 από τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 28 πόντους

Euroleague: Ήττα για τον Παναθηναϊκό με 80-72 από τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία

Στον Παναθηναϊκό ήξεραν ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική της Euroleague ήταν εξαιρετικά δύσκολο όχι μόνο επειδή οι Καταλανοί είναι μια πολύ δυνατή και πολύ πιο έτοιμη ομάδα αλλά και επειδή υπήρχαν απουσίες, οπότε η ήττα με 80-72 μάλλον δεν προκαλεί… αναταράξεις στους Πράσινους.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε στη διάθεσή του τους Σλούκα και Βιλντόζα, συν τον Παπαπέτρου, αλλά η ψυχολογία των υπόλοιπων ήταν στα ύψη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να φύγουν με τη νίκη και από τη Βαρκελώνη και αποδείχθηκε στο παρκέ, αν και οι Γκάι – Γριγκόνις – Γκραντ έκαναν ό,τι μπορούσαν στην πρώτη περίοδο, η οποία ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 21-20.

Στη δεύτερη, όμως, τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν… Ο Παναθηναϊκός ήταν άστοχος την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα έπαιρνε συνεχώς πόντους από Παουλί και Πάρκερ, με αποτέλεσμα να κάνει επιμέρους σκορ 22-10 και να ξεφύγει με 43-30 και να κλείσει τελικά το ημίχρονο στο +12 (45-33).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 45-33, 71-47, 80-72

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.