ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

EuroLeague: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών με 19 πόντους

EuroLeague: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε στην παράταση τη Παρτίζαν, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 2-2 στην κατάταξη της EuroLeague.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών με 19 πόντους όμως ο τίτλος του MVP της 4ης αγωνιστικής κατέληξε στον Νίκολα Μιλουτίνοφ για την κυρίαρχη εμφάνιση απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ο Σέρβος σέντερ σημείωσε 16 πόντους με 12/14 βολές, 2/4 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 10 κερδισμένα φάουλ και μόλις 1 λάθος στα 25:25 που έμεινε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Μιλουτίνοφ αναδείχτηκε MVP της Αγωνιστικής για έβδομη φορά στην καριέρα του στη EuroLeague.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.