ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό (64-60)

Οι Πειραιώτες έχασαν για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν από τους Μονεγάσκους

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό (64-60)

Η Μονακό έκανε ένα τραγικό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά αντέδρασε. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο στο Πριγκιπάτο, έμεινε… ζωντανός μέχρι το φινάλε του, αλλά τελικά ηττήθηκε με 64-60, σε ματς για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Το 2/2 έκανε η ομάδα του Μάικ Τζέιμς κόντρα στους Πειραιώτες, στην κανονική περίοδο. Στο 11-7 πλέον το ρεκόρ των Πειραιώτών – στο 12-6 αυτό των γηπεδούχων.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ιταλία, για μία ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση, απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, την Πέμπτη (12/1, 21:30), ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την “διαβολοβδομάδά” του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.