ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Euroleague: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μπασκόνια και πήρε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια (86-78)

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που τερμάτισε στην κορυφή της κανονικής περιόδου της EuroLeague

Euroleague: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μπασκόνια και πήρε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια (86-78)

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπασκόνια (86-78) και κατέκτησε δίκαια την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague. Οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατάφερε κάτι τέτοιο στην ιστορία της διοργάνωσης, με την τρέχουσα μορφή της.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν δίκαια την πρώτη θέση στον «μαραθώνιο» των 34 αγωνιστικών.

Αυτή ήταν η έβδομη σεζόν με πρωτάθλημα στο οποίο όλοι αντιμετώπισαν όλους, χωρίς ομίλους, ωστόσο η ιστορία έχει δείξει ότι η ομάδα που τερματίζει πρώτη, δεν κατακτά το τρόπαιο. Κι ο Ολυμπιακός θέλει αυτή την παράδοση να την σπάσει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα περιμένουν 24 ώρες να μάθουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν στα play-offs προκειμένου να κατακτήσουν τρεις νίκες θα μάθουν σε 24 ώρες τον αντίπαλό τους) και να πάνε στο Final 4 του Κάουνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.