ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μονακό στο ΟΑΚΑ (80-83)

Ο Παναθηναικός το πάλεψε αλλά γνώρισε νέα ήττα στη Euroleague

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μονακό στο ΟΑΚΑ (80-83)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τη Μονακό στο ΟΑΚΑ με 80-83, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Γουίλιαμς που πέτυχε 29 πόντους, ενώ για τους Μονεγάσκους τη διαφορά έκανε ο… συνήθης ύποπτος Μάικ Τζέιμς, σκοράροντας 27 πόντους.

Η δίχως πλάνο και ταυτότητα πρώτη περίοδος, καλύφθηκε από την εκκωφαντική εμφάνιση του Ντέρικ Ουίλιαμς στην τρίτη (σημείωσε τους 20 από τους 28 πόντους του), ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το -17 (10-27 στο 9΄), αλλά τα χαμένα ριμπάουντ και η αστοχία από τα 6.75, τον οδήγησαν στην ήττα στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» είδαν τη Μονακό να περνάει νικηφόρα με 83-80 από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για την 4η αγωνιστική της Euroleague, και το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 1-3.

Στον αντίποδα, οι Μονεγάσκοι το βελτίωσαν σε 3-1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 13-29, 34-40, 59-60, 80-83

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.