ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες (86-76)

Ο Παναθηναϊκός πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες (86-76)

Τρεις ημέρες μετά από την ήττα από την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός ήταν… άλλη ομάδα. Προς το πολύ καλύτερο. Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, έπαιξε σπουδαία άμυνα και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη επί της Μπάγερν (86-76), φτιάχνοντας αρκετά την ψυχολογία του εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη είχαν μπόλικη ενέργεια και όρεξη, μαζί την υπεροχή κοντά στο καλάθι. Εκεί όπου κυριάρχησε ο Γιώργος Παπαγιάννης (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ), σε μια από τις πιο γεμάτες φετινές εμφανίσεις του.

Από κοντά κι ο Πάρις Λι (10 πόντοι, 11 ασίστ, 3 λάθη), που κουβάλησε το τριφύλλι από τη θέση του πόιντ γκαρντ, δίχως να πιεστεί/προβληματιστεί στο διάστημα που έμεινε στο παρκέ.

Κι αν η νίκη δεν αλλάζει την ιστορία για τους πράσινους στη φετινή διοργάνωση, αρκεί (δεδομένης κιόλας της απόδοσης) για να «γιατρέψει» κάποιες από τις πληγές τους, πριν από το συναπάντημα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου.

Ο τίτλος του πολυτιμότερου θα μπορούσε να δοθεί τόσο στον Πάρις Λι όσο και στον Γιώργο Παπαγιάννη, οι οποίοι κουβάλησαν τον Παναθηναϊκό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Μισό βήμα πιο μπροστά ο αρχηγός του τριφυλλιού, ο οποίος είχε 24 πόντους με 7/7 δίποντα και 3/3 τρίποντα, συν 10 ριμπάουντ, με 1 ασίστ για 1 λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.