ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Euroleague: Οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι έκαναν τον δικό τους «χαμό» στο Μονακό-Μπαρτσελόνα (βίντεο)

«Ξεσήκωσαν» το γήπεδο στο μαρς για την τρίτη θέση

Euroleague: Οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι έκαναν τον δικό τους «χαμό» στο Μονακό-Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεσήκωσαν τη Ζαλγκίριο Αρένα στο ματς για την 3η θέση της Euroleague.

Μονακό και Μπαρτσελόνα, που αποκλείστηκαν από Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, έδωσαν μάχη για το… τρίτο σκαλί του βάθρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ. Νικητές αναδείχθηκαν οι Μονεγάσκοι με σκορ 78-66.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι που ήδη έχουν πάρει θέση στο γήπεδο για τον μεγάλο τελικό που είναι προγραμματισμένος στις 20:00, δεν μπορούσαν να περιμένουν και ξεκίνησαν τα συνθήματα την ώρα που Μονακό και Μπαρτσελόνα έπαιζαν.

Δείτε βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.