ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

EuroLeague: Οι κορυφαίες στιγμές του 2023 (βίντεο)

Έντονη ελληνική παρουσία στις καλύτερες στιγμές της EuroLeague

EuroLeague: Οι κορυφαίες στιγμές του 2023 (βίντεο)

Η EuroLeague δημοσίευσε ένα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του 2023 λίγο πριν την εκπνοή της χρονιάς.

Σε αυτό υπάρχει φυσικά και παρουσία των ελληνικών ομάδων, του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού.

Δύο φάσεις είναι από την περασμένη σεζόν, το νικητήριο τρίποντο του Κώστα Σλούκα στα playoffs κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και ένα κάρφωμα του Κώστα Παπανικολάου κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ενώ υπάρχει και το φετινό νικητήριο σουτ του Μάριους Γκριγκόνις με τη Μονακό.

Στο βίντεο υπάρχουν και δύο νικητήρια σουτ εις βάρος των ελληνικών ομάδων, αυτό του Κρις Τζόουνς με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR στο ΟΑΚΑ αλλά φυσικά και το καλάθι του Σέρχι Γιουλ που χάρισε την EuroLeague στη Ρεάλ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δείτε όλες τις φάσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.