ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Euroleague: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν εκτός έδρας κόντρα σε Ρεάλ και Άλμπα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα στις 21:00 και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στις 21:45

Euroleague: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν εκτός έδρας κόντρα σε Ρεάλ και Άλμπα

Εκτός έδρας θα αγωνιστούν στα σημερινά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague και στο πρώτο κομμάτι της «διαβολοβδομάδας».

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο Βερολίνο την Άλμπα (21:00, Novasports 4) και θέλουν νέα νίκη μετά το «διπλό» επί του Ερυθρού Αστέρα, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να μην να υπολογίζει στον Νέιτ Ουόλτερς. Η Άλμπα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση είναι οι Μάοντο Λο, Τζαλίν Σμιθ, Γιοχάνες Τίμαν και Μπεν Λάμερς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Τόμισλαβ Χορντόφ και Χιουζ Τεπενιέ.

Λίγο αργότερα, στις 21:45 (Novasports Prime), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ και θέλει να μείνει στο… τρένο των νικών και των εντυπωσιακών εμφανίσεων. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Παπανικολάου.

Πολλά τα προβλήματα για τους Ισπανούς, αφού εκτός δράσης είναι οι Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, Κάρλος Αλοσέν, Ρούντι Φερνάντεθ, Άνταμ Χάνγκα και Άντονι Ράντολφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκίτις Βίλιους, Σάσο Πέτεκ, Αμίτ Μπαλάκ, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει και το Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας (21:30).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.