ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Euroleague: Οπαδός στο Βελιγράδι έφτασε στο παρκέ και απείλησε τους διαιτητές (βίντεο)

Ο Μάριο Χεζόνια έσπευσε προς το μέρος του οπαδού και του ζήτησε να βγει εκτός παρκέ

Euroleague: Οπαδός στο Βελιγράδι έφτασε στο παρκέ και απείλησε τους διαιτητές (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague και δείχνει την έντονη αντίδραση ενός οπαδού προς τους διαιτητές.

Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης, οι ρέφερι έδωσαν ένα σφύριγμα στους Μαδριλένους, κάτι που σήκωσε τεράστια αντίδραση από την πλευρά των Σέρβων οπαδών.

Ένας οπαδός των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου, που καθόταν στα court seats έφυγε από τη θέση του, έφτασε μία ανάσα από το να μπει στον αγωνιστικό χώρο και έβρισε τους διαιτητές, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για απειλές.

Ο Μάριο Χεζόνια, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της «Βασίλισσας» έσπευσε προς το μέρος του οπαδού, του ζήτησε να βγει εκτός παρκέ, όμως, οι ρέφερι της αναμέτρησης διέταξαν την απομάκρυνσή του, τη στιγμή που όλη η Stark Arena τον χειροκροτούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.