ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Euroleague: Το 45% των εισιτηρίων του Final 4 κατέληξε σε οπαδούς του Ολυμπιακού

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν βροντερό παρών στο Final 4 του Βελιγραδίου

Euroleague: Το 45% των εισιτηρίων  του Final 4 κατέληξε σε οπαδούς του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη εξηγήσει μέσω ενημέρωσης τους τρόπους διάθεσης των περίπου 600 εισιτηρίων για το Final 4 του Βελιγραδίου (19-21/5), δηλαδή τα εισιτήρια που θα πάρει η κάθε ομάδα.

Ωστόσο οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έχουν ήδη κάνει την προεργασία τους και έχουν κλείσει τη θέση τους στη Stark Arena για το σπουδαίο ραντεβού του Final 4 (στον ημιτελικό κοντράρεται με την Εφές, την Πέμπτη 19/5). Σύμφωνα με ενημέρωση της Euroleague ο κόσμος των Πειραιωτών έχει ήδη πάρει το 45% των εισιτηρίων, κάτι που θα κάνει… κατακόκκινο το γήπεδο που θα παιχθούν τα ματς.

Στη δεύτερη θέση, όμως πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό, βρίσκονται οι Ισπανοί που προμηθεύτηκαν μέχρι στιγμής το 16% των συνολικών εισιτηρίων. Βέβαια η Ισπανία έχει δύο ομάδες στο Final 4, όπου θα κοντραριστούν στον δεύτερο ημιτελικό, τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 6% το έχουν κλείσει Ισραηλινοί φίλαθλοι, παρόλο που η Μακάμπι αποκλείστηκε από τη Ρεάλ στα playoffs, το 5% οι Σέρβοι, ενώ το 5% των εισιτηρίων το προμηθεύτηκαν οι Τούρκοι που θα έχουν την Εφές στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.