ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Euroleague: «Τρέλα» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μονακό – Έκαναν… ΣΕΦ τη Zalgirio Arena (βίντεο)

Ίσως ξεπεράσουν και τους 5.000 οι φίλοι των Πειραιωτών που θα βρεθούν στη Λιθουανία για το Final-4

Euroleague: «Τρέλα» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μονακό – Έκαναν… ΣΕΦ τη Zalgirio Arena (βίντεο)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε βροντερό “παρών” στη Zalgirio Arena, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague με τη Μονακό.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φρόντισαν να μετατρέψουν τη Zalgirio Arena σε ΣΕΦ, φωνάζοντας από νωρίς συνθήματα.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» που έχουν ταξιδέψει στη Λιθουανία πήραν θέση στην εξέδρα από νωρίς και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν κατά το ζέσταμα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Δείτε βίντεο από τη Zalgirio Arena:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.