ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

EuroLeague: Χωρίς ματς στα «παράθυρα» Φεβρουαρίου της FIBA για το EuroBasket 2025

Πρόκειται για μία ιστορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές

EuroLeague: Χωρίς ματς στα «παράθυρα» Φεβρουαρίου της FIBA για το EuroBasket 2025

Η EuroLeague αποφάσισε, στη σύσκεψη των 13 μετόχων της, πως στα «παράθυρα» της FIBA τον Φεβρουάριο του 2024 δεν πρόκειται να ορίσει αναμετρήσεις, προκειμένου οι Εθνικές ομάδες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τους διεθνείς της EuroLeague.

Πρόκειται για μία ιστορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά από… ζυμώσεις που είχαν διάρκεια ετών και αναμένεται να επαναφέρει, έστω και σε ένα βαθμό, το μπάσκετ σε κανονικούς ρυθμούς.

Θυμίζουμε ότι τα «παράθυρα» για την πρόκριση στο EuroBasket 2025 θα είναι τρία: Φεβρουάριος 2024, Νοέμβριος 2024 και Φεβρουάριος 2025.

Με αυτά του Φεβρουαρίου του 2024 να είναι τα πρώτα, αφού η FIBA δεν μπορούσε να ορίσει νωρίτερα άλλα, καθώς οι ομάδες θα προέρχονται από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να διαφοροποιήσει το καλαντάρι της EuroLeague. Στην περσινή έκδοση υπήρχαν επτά διπλές εβδομάδες, ωστόσο με τη μη διεξαγωγή αγώνων την εβδομάδα των «παραθύρων» τον Φεβρουάριο, σημαίνει ότι οι «διαβολοβδομάδες» θα γίνουν οκτώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.