ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φενέρμπαχστε: Τέλος και επίσημα ο Σ.Τζόρτζεβιτς – Ξεκινάει η εποχή Δ.Ιτούδη

Ο Έλληνας κόουτς έχει συμφωνήσει με τους Τούρκους

Φενέρμπαχστε: Τέλος και επίσημα ο Σ.Τζόρτζεβιτς – Ξεκινάει η εποχή Δ.Ιτούδη

Παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, λίγες μόλις μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στην Εφές. Ήταν κοινό μυστικό εδώ και καιρό πως θα συμβεί εξαιτίας της αποτυχημένης σεζόν στην Euroleague.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού απολύθηκε για δεύτερη σερί σεζόν μετά από κατάκτηση πρωταθλήματος, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι όταν πήρε τον τίτλο με την Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία, η απόφαση όμως είχε παρθεί καιρό πριν ανεξάρτητα απ’ το τελικό αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για τον Δημήτρη Ιτούδη που εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τουρκική ομάδα, έχοντας αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.