ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φενέρμπαχτσε: Σπουδαία κίνηση με Σ.Γουίλμπεκιν

Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να «χτίσει» γύρω του την ομάδα

Φενέρμπαχτσε: Σπουδαία κίνηση με Σ.Γουίλμπεκιν

Παίκτης της Φενέμπαχτσε είναι και επίσημα ο Σκότι Γουίλμπεκιν με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο τριών ετών, μόλις μία μέρα μετά την αποχώρησή του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν φερόταν να τα έχει βρει με την Φενέρμπαχτσε εδώ και μερικές ημέρες. Το “διαζύγιο” του Αμερικανού γκαρντ με την Μακάμπι που ανακοινώθηκε χθες (25/6) άνοιξε τον δρόμο για την επισημοποίηση τη συμφωνίας. Και αυτή τελικά δεν άργησε να έρθει, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Γουίλμπεκιν είναι το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, που έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Τζόναθαν Μότλι και του Σαμέτ Γκεγίκ. Ένας από τους λόγους που η απόκτησή του θεωρείται πολύτιμη – πέρα από την αξία του – είναι ότι έχει τουρκικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γουίλμπεκιν είχε 11.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο με 33.3% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 15.4 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο με 37.9% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.