ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

FIBA: Απορρίφθηκε η ένσταση της Τουρκίας – Συνεχίζεται η έρευνα για τις καταγγελίες της ομάδας του Ε.Αταμάν

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

FIBA: Απορρίφθηκε η ένσταση της Τουρκίας – Συνεχίζεται η έρευνα για τις καταγγελίες της ομάδας του Ε.Αταμάν

H FIBA ανακοίνωσε την απόρριψη της ένστασης που κατέθεσε η Τουρκία στην αναμέτρηση με την Γεωργία για τα 22΄΄ που κύλησαν, μετά το… θερμό επεισόδιο του Κορκμάζ με τον Σανάτζε, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή και των δύο.

Παράλληλα η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι συνεχίζεται η έρευνα για τις καταγγελίες της ομάδας του Εργκίν Αταμάν για επίθεση στους διαδρόμους έξω από τα αποδυτήρια.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από την λήξη της αναμέτρησης με αντίπαλο την Γεωργία, η τουρκική ομοσπονδία κατέθεσε ένσταση για λάθος στο χρονόμετρο και την απώλεια 22” (το ρολόι κύλησε για 22 δευτερόλεπτα όσο το ματς είχε διακοπεί). Αφού εξετάστηκε όλο το υλικό και οι αποδείξεις που κατατέθηκαν ο δικαστής αποφάσισε ότι:

Ενώ όντως υπήρξε λάθος στον χρόνο κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, η τουρκική ομοσπονδία απέτυχε να στηρίξει την ένστασή της πως εάν δεν υπήρχε πρόβλημα με τον χρόνο, το αποτέλεσμα του αγώνα θα ήταν διαφορετικό. Ως συνέπεια αυτού και δεδομένου του αποτελέσματος η ένσταση απορρίφθηκε.

Αναφορικά με τις καταγγελίες και από τις δύο ομοσπονδίες για όσα έγιναν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια στα οποία ενεπλάκησαν παίκτες και μέλη και των δύο ομάδων, συνεχίζεται η έρευνα. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί η FIBA θα αποφασίσει για τυχόν τιμωρίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.