ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57: Ελληνικό έπος με θρίαμβο των «πρασίνων» επί των Τούρκων

Μετά από 13 χρόνια ξανά σε τελικό Final Four Euroleague ο Παναθηναϊκός με εκπληκτική εμφάνιση

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57: Ελληνικό έπος με θρίαμβο  των «πρασίνων»  επί των Τούρκων

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 73-57 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης στο Βερολίνο. Ολυμπιακός ή Ρεάλ Μαδρίτης ο αντίπαλος του τριφυλλιού στον αγώνα τίτλου της Κυριακής (26/5, 21:00).

Οι πράσινοι “κατάπιαν” τη Φενέρμπαχτσε. Με όπλο την τρομερή άμυνα τους, οι πράσινοι κατέβασαν τον… γενικό στους ταλαντούχους Τούρκους και έφτασαν σε μία άνετη πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (26/1).

Ο ΠΑΟ επέστρεψε σε τελικό Final Four Euroleague μετά από 13 χρόνια και ετοιμάζεται να ράψει το έβδομο αστέρι στη φανέλα του. Αντίπαλος του στον τελικό θα είναι ο Ολυμπιακός ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Ευχή όλων είναι να δούμε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης ελληνικό τελικό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος ψηλός έκανε πάρτι κάτω από τα καλάθια και αναδείχθηκε MVP του αγώνα με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ. 14 πόντους πρόσθεσε ο Ναν και 13 πόντους ο Γκραντ, ενώ παράγοντας X ήταν ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στο παρκέ, σημείωσε 5 πόντους και έβγαλε μεγάλες άμυνες, δίνοντας την έξτρα ενέργεια στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν για να τελειώσει την αναμέτρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.