ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Forbes – Γ.Αντετοκούνμπο: 4ος πιο ακριβοπληρωμένος στο NBA το 2022

Τα έσοδα του Αντετοκούνμπο υπολογίζονται στα 85.600.000 δολάρια

Forbes – Γ.Αντετοκούνμπο: 4ος πιο ακριβοπληρωμένος στο NBA το 2022

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του NBA.

Σύμφωνα με τη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Forbes, ο «Greek Freak» είναι στην 4η θέση με έσοδα που φτάνουν στα 86.500.000 δολάρια.

Απ’ αυτά, τα 42.5 αφορούν το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς για τη σεζόν 2022-2023, ενώ τα υπόλοιπα 44 εκατομμύρια είναι από διάφορες χορηγίες και εμπορικές συμφωνίες που έχει κάνει.

Ακόμη κι έτσι όμως, είναι τέταρτος στη λίστα πίσω από τους Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ, με τον “Βασιλιά” του NBA να… επιβεβαιώνει τον τίτλο του με έσοδα 124,5 εκατομμυρίων ευρώ το 2022.

Το top10 των NBAers σύμφωνα με το Forbes

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Λεμπρόν Τζέιμς 124,5 εκατ. ευρώ
2. Στεφ Κάρι 95,1 εκατ. ευρώ
3. Κέβιν Ντουράντ 88 εκατ. ευρώ
4. Γιάννης Αντετοκούνμπο 86,5 εκατ. ευρώ
5. Ράσελ Ουέστμπρουκ 82,1 εκατ. ευρώ
6. Κλέι Τόμπσον 60,6 εκατ. ευρώ
7. Ντάμιαν Λίλαρντ 60,5 εκατ. ευρώ
8. Τζέιμς Χάρντεν 53 εκατ. ευρώ
9. Πολ Τζορτζ 51 εκατ. ευρώ
10. Τζίμι Μπάτλερ 49,7 εκατ. ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.