ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ ο Greek Freak

Δεν σταματά να μαζεύει διακρίσεις

Γ.Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ ο Greek Freak

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει αναδειχθεί ήδη δύο φορές MVP της σεζόν κι άλλη μία πολυτιμότερος παίκτης των τελικών, συγκαταλέγεται επίσημα στους κορυφαίους της ιστορίας.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς, που διανύει την ένατη σεζόν του στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα Ευρωπαίων στο NBA.

Στην πρώτη πεντάδα ψηφίστηκαν ακόμη ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Πάουλ Γκασόλ, ο Τόνι Πάρκερ και ο Λούκα Ντόντσιτς. Στη δεύτερη πεντάδα ψηφίσθηκαν οι Ντράζεν Πέτροβιτς, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Τόνι Κούκοτς, Νίκολα Γιόκιτς και Άρβιντας Σαμπόνις.

Για να προκύψουν οι δύο κορυφαίες πεντάδες Ευρωπαίων, μέτρησαν σε ποσοστό 50% οι ψήφοι ενός πάνελ αθλητών και δημοσιογράφων και σε ποσοστό 50% οι επιλογές του κοινού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν λίγες εβδομάδες αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, ετοιμάζεται για τα πλέι οφ του NBA. Τα «ελάφια», που πέρσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσουν τους Σικάγο Μπουλς στην πρώτη φάση έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.