ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Αντετοκούνμπο: Την ανανέωση του συμβολαίου του ανακοίνωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς

Υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια

Γ.Αντετοκούνμπο: Την ανανέωση του συμβολαίου του ανακοίνωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπακς, λίγο πριν ξεκινήσει και η φετινή σεζόν του ΝΒΑ.

Ο Greek Freak υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια παίρνοντας το max συμβόλαιο των 186 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για 11η σεζόν και θα φτάσει ως το 2027-28, με την τελευταία χρονιά να δίνει το δικαίωμα στον Γιάννη να επιλέξει.

Τη συνεργασία των δύο πλευρών επισημοποίησαν πριν από λίγη ώρα και οι Μιλγουόκι Μπακς, που κράτησαν τον παίκτη ο οποίος τους απογείωσε ως franchise.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημαντικό βέβαια στην απόφαση ήταν και το trade που έφερε τον Λίλαρντ στο Μιλγουόκι, με τον σούπερ σταρ των Μπακς να γίνεται πλέον σύγχρονος Μίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.