ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γ.Μπαρτζώκας για το Final-4 της Euroleague: «Ελπίζω ότι φέτος θα είμαστε πιο τυχεροί»

Οι Περαιώτες ταξίδεψαν στη Λιθουανία χωρίς απουσίες και θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 4.000 οπαδών του

Γ.Μπαρτζώκας για το Final-4 της Euroleague: «Ελπίζω ότι φέτος θα είμαστε πιο τυχεροί»

Με την πτήση προς το Κάουνας ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό η αντίστροφη μέτρηση, για το Final-4 που θα διεξαχθεί στη «Ζαλγκίριο Αρένα». Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό στον πρώτο ημιτελικό την Παρασκευή στις 6 μ.μ., ενώ ο δεύτερος θα βρει αντιμέτωπες τις συντοπίτισσες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

«Τα πλέι-οφ μας έκαναν πιο δυνατούς και αισθανόμαστε 100% έτοιμοι, δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. «Όσοι έχουν την εμπειρία είναι πιο έτοιμοι να βοηθήσουν τους άλλους να μην ασχοληθούν τόσο πολύ με τις οικογένειές τους και τα μίντια, αλλά να προετοιμαστούν για να κερδίσουμε την Παρασκευή. Πολλές φορές, οι πρωτοεμφανιζόμενοι παίκτες δεν είναι έτοιμοι να καταλάβουν πώς είναι τα πράγματα».

Ο Μπαρτζώκας, Προπονητής της Χρονιάς για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Euroleague, οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο του, το 2013 στο Λονδίνο. «Το φάιναλ-φορ είναι πολλές συγκυρίες», δήλωσε. «Συχνά παίζει ρόλο κι η τύχη. Πέρσι χάσαμε στο τελευταίο σουτ την παρουσία στον τελικό. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είμαστε πιο τυχεροί, ίσως πιο ικανοί και έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως είμαστε στο Final Four για δεύτερη σερί σεζόν. Έχουμε έναν μεγάλο ελληνικό κορμό. Αν είμαστε λίγο τυχεροί, μπορούμε να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς: «Δεν μας ενδιαφέρει ότι είναι πρωτάρηδες. Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους. Εμείς κοιτάμε την ποιότητα των αντιπάλων μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε αν είναι πρωτοεμφανιζόμενη, ούτε ποιος έχει και ποιος δεν έχει εμπειρία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.