ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ.Μπαρτζώκας μετά την ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό Euroleague: «Η τύχη αποφάσισε – Είναι πραγματικά επώδυνο»

«Στο τέλος χάσαμε 2-3 βολές, που ήταν κρίσιμες» είπε

Γ.Μπαρτζώκας μετά την ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό Euroleague: «Η τύχη αποφάσισε – Είναι πραγματικά επώδυνο»

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο φινάλε του τελικού της Euroleague.

Ο προπονητής των Πειραιωτών Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης και στάθηκε στην τύχη των Ισπανών, ενώ ανέφερε πως πρόκειται για επώδυνη εξέλιξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα μετά την ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό της Euroleague:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό είναι το μπάσκετ. Είναι πραγματικά επώδυνο, όπως είπατε κι εσείς. Ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς. Στο τέλος χάσαμε 2-3 βολές, που ήταν κρίσιμες. Φυσικά, έβαλε κι ένα μεγάλο καλάθι ο Σέρχιο Γιουλ, όπως μεγάλο ήταν κι αυτό που προηγήθηκε από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Η τύχη αποφάσισε για το παιχνίδι, κάτι που είναι πολύ επώδυνο για μας», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.