ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γ.Μπαρτζώκας: «Ζούμε στην Ελλάδα – Θα είναι αποτυχία αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα»

Ξεκάθαρος όσον αφορά το στόχο του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Γ.Μπαρτζώκας: «Ζούμε στην Ελλάδα – Θα είναι αποτυχία αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τους ημιτελικούς και τελικούς της Basket League ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και με σεβασμό προς όλους, ενώ πρόσθεσε πως οι «ερυθρόλευκοι» φτάνουν τα 70 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Επιπλέον, σημείωσε πως θα είναι αποτυχία για τον σύλλογο αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, με βάση την εικόνα στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε με συνέπεια. Κάτι που ξεκινάει από τη διοίκηση. Έχουμε σταθερότητα. Κατακτήσαμε δύο τίτλους που δεν τους υποτιμούμε. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία όσο το δυνατόν καλύτερα. Και μετά το πρωτάθλημα. Με σεβασμό σε όλους.

Πρώτα στον ΠΑΟΚ και μετά αν τα καταφέρουμε στον επόμενο αντίπαλο. Εμείς έχουμε διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών από άλλες ομάδες. Φτάνουμε τα 70. Ο ΠΑΟΚ έχει λιγότερα. Είναι άλλα τα δεδομένα. Έχουμε ένταση, κόπωση αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για το αν είναι αποτυχία να χαθεί ο τίτλος: «Θα είναι αποτυχία αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα με βάση την εικόνα μας και το πλεονέκτημα έδρας. Κανένας φίλος του Ολυμπιακού δε θα το πάρει ευχάριστα.

Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για την αποτυχία και την επιτυχία με αφορμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτό που μετράει είναι πόσο φτάνεις στα όριά σου. Όμως ζούμε στα Βαλκάνια και αν τελικά είναι αυτό το ζευγάρι έχει πάντα βαρύτητα. Αν το πάρουμε δε θα πανηγυριστεί παραπάνω αλλά αν το χάσουμε θα στεναχωρήσει τους φίλους μας».

Για την αλλαγή στο format: «Θα μου επιτρέψετε να το μετρήσω γιατί είμαστε σε τεράστια επιβάρυνση. Προπονούμε εμείς τις προπονήσεις, τα παιχνίδια είναι το αναγκαίο κακό αλλά οι προπονήσεις είναι αυτές που μας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσουμε την ομάδα.

Αν όπως το λέτε είναι, οι ομάδες από το 7-12 θα συνεχίσουν να παίζουν κάτι που είναι σημαντικό. Προφανώς είστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για τις σωστές αποφάσεις, εμείς θα τις ακολουθήσουμε».

Για το αν είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν οι παίκτες πριν το Κάουνας: «Με βάση αυτό που είδα στην προπόνηση είναι πολύ δύσκολο. Είναι μεγάλο γεγονός που κατά σύμπτωση είναι πολύ κοντά φέτος. Δεν υπάρχει χρόνος, υπάρχουν πολλά διαδικαστικά για το ταξίδι και την προετοιμασία.

Ταυτόχρονα μόλις τελειώσαμε μια σειρά που μας πίεσε αγωνιστικά και πνευματικά, όμως υπάρχουν παίκτες που είναι συνηθισμένοι να το κάνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είδα κάποιους που είναι έτοιμοι για προπόνηση και άλλους όχι, έχει σχέση με την εμπειρία. Αυτοί που έχουν την εμπειρία καλούνται να βοηθήσουν και τους άλλους. Έχουμε μια προπόνηση αύριο και ο Σάββατο παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.