ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Νεκρός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας – Κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης

Πέθανε στο νοσοκομείο

Γαλλία: Νεκρός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας – Κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία ο θάνατος του πρώην διεθνούς μπασκετμπολίστα, Λουντοβίκ Βατί.

Ο πρώην φόργουορντ των Ορτέζ, Ορλεάν και Γκραβελίν, ήταν σε κώμα μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στη διάρκεια προπόνησης.

Παρά τη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 34 ετών.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Βατί προπονούνταν με ερασιτεχνική ομάδα της Τουλούζης, όταν κατέρρευσε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τον έβαλαν άμεσα σε μηχανική υποστήριξη, ωστόσο η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Ο άλλοτε διεθνής μπασκετμπολίστας έπεσε σε κώμα μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη και σύμφωνα με τον πρώην ατζέντη του, Ολιβιέ Μαζέ, έφυγε από τη ζωή.

Ο Βατί είχε ιστορικό με την καρδιά του, αφού αναγκάστηκε να βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Θεωρούνταν ταλέντο ισάξιο του Νικολά Μπατούμ. Δεν άφησε το μπάσκετ, αλλά σε πιο χαμηλούς ρυθμούς, καθώς αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.